Kwaliteit en

voorspelbaarheid

zijn geen toeval.

Kamer van Koophandel

Smeekens Reconstructieve Tandheelkunde staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 09193408.

 

BIG-nummer

Wie in Nederland in de gezondheidszorg wil werken, krijgt met het RIBIZ te maken. RIBIZ voert het BIG-register en handelt aanvragen voor erkenning van buitenlandse diploma's af.

Iedereen, van werkgever tot zorgconsument, kan bij RIBIZ het BIG-register raadplegen. 


Smeekens Reconstructieve Tandheelkunde staat in het BIG-register vermeld onder het BIG-registratienummer: 12042065.

 

AGB-Code

Algemeen GegevensBeheer Zorgverleners (AGB-Zorgverleners) is een register waarin gegevens van zorgverleners in Nederland worden vastgelegd. Deze gegevens zijn voorzien van een unieke codering, namelijk de AGB-code. 

 

De AGB-code van Smeekens Reconstructieve Tandheelkunde is: 12063690.

Calibris

Calibris Kenniscentrum voor leren in de praktijk in Zorg, Welzijn en Sport heeft op 14 juli 2010 Smeekens Reconstructieve Tandheelkunde officieel als erkend leerbedrijf geregistreerd onder het nummer 122669. 

 

 

Klachtenregeling

Wij doen er alles aan om u een zo goed mogelijke tandheelkundige behandeling aan te bieden. Ondanks dat kan het voorkomen dat u niet tevreden bent over uw behandeling of de manier waarop wij u hebben geïnformeerd. Als u een aangelegenheid heeft over de gang van zaken binnen de kliniek dan vinden wij het belangrijk dat u die met ons bespreekt.  Hiervoor zijn wij aangesloten bij beroepsorganisatie de NMT.

Kijk voor meer informatie op de website van de NMT.